Som VVSforum tidligere har omtalt ble John Georg Storvik ny administrende direktør og forretningsområdesjef Ventilasjon i Lindab tidligere i år.

Storvik har altså brukt sin første periode som sjef til å endre strukturen på forretningsområdet Ventilasjon.

- Tidligere har forretningsområdet Ventilasjon vært bygget opp av distriktssjef salg ventilasjon på alle Lindabs avdelinger, samt selgere i større regioner. Disse har rapportert direkte til salgssjef. Min visjon er et tettere samarbeid, både internt og ut mot våre kunder, sier Storvik i en pressemelding til VVSforum
- Vi oppnår dette ved å opphøre salgssjefstillingen og heller etablere regionsjefer i Midt- og Nord-Norge, Sør- og Vest-Norge, samt Østlandet.

Petter Grahn

For Midt- og Nord Norge blir Ståle Svensson ny regionssjef. Svensson ble ansatt i Lindab, ved avdeling Trondheim i 2012. Her har han fungert som Distriktssjef Salg Ventilasjon. Drøyt ett år senere har han nå fått ny stilling som regionsjef Midt- og Nord-Norge for forretningsområdet Ventilasjon. 

Region Sør-Vest Norge

Bjørn Størksen

For regionen Sør- og Vest Norge har Lindab ansatt Bjørn Størksen. Størksen har jobbet ved Lindabs avdeling i Bergen som Distriktssjef Salg Ventilasjon siden 2006. Han har en unik kjennskap til Lindab og bransjen som helhet, opplyser Lindab.

Regionsjef Østlandet
For Østlandsregionen skal Peter Grahn ha ansvaret som Regionsjef. Grahn har jobbet som Distriktssjef Salg Ventilasjon i Oslo/Drammen siden oktober 2012, og har nå fått ett større ansvar med tittel som Regionsjef Østlandet. Han har tidligere jobbet som selger for Lindab i Sverige, noe som gir han en grundig kompetanse på flere områder.

I tillegg til de tre nye regionsjefsstillingene har Lindab opprettet en nye stilling som de kaller Storprosjektsansvarlig. Til å lede denne stillingen for hele landet,  er John Lunde Østvold engasjert. Østvold vil fortsette som Distriktssjef Salg Ventilasjon i Sandnes. Østvold besklrives som kunnskapsrik, strukturert og pålitelig, noe som gjør han til den perfekte kandidat for håndtering av våre storprosjekter, skriver Lindab i pressemeldingen.

John Lunde Østvold