LOG (Leverandørnett Olje og Gass) inviterer isamarbeid med Vestavindkraft AS og Havgul AS  til ”Kick-Off seminar” for etablering av et leverandørnettverk for vindkraftutbygging.

Styret i LOG har vedtatt at utbyggingsprosjekter innen fornybar energi skal tas inn i LOGs portefølje. I første omgang vil dette gjelde vindkraftutbygging.

Dette innebærer at LOG umiddelbart vil starte arbeidet med å bygge opp et leverandørnettverk rettet mot utbyggingsprosjekter innen vindkraft. Formålet med dette er å legge til rette for en industriell utvikling og kompetanseheving innen vindkraftutbygging.

Vindkraft er verdens raskest voksende industri. Norge har ikke startet den industrielle utviklingen innen vindkraft grunnet mangel på store norske utbygginger som trigger en slik utvikling. Imidlertid vil det i løpet av neste år bli tatt investeringsbeslutning på flere større utbygginger. Dette vil bety store muligheter for norsk industri.

Seminaret skjer på Rica Hell Stjørdal onsdag 12. november. Formålet med møtet er å invitere de viktigste aktørene innen vindkraftutbygging til partnerskap i nettverket og skaffe til veie nødvendig finansiering for endelig etablering.

Link til Invitasjon_vindkraftseminar.pdf