Kartell by Laufen er en eksklusiv serie som Laufen samarbeider med Italienske kartell om. 
Laufen Norge i Drammen bygger videre på den sterke posisjonen som VVS Marketing gjennom tredve år har bygget opp for Laufen og andre kvalitetsprodukter for baderommet

Nyheter som presenteres på Bygg Reis Deg vil styrke vår posisjon framover, sier Anita Sagen, markedssjef ved Laufen Norge til VVSForum.

I år presenterer Laufen  både et  nytt porselenmateriale, et større utvalg av baderomsmøbler, fra standard løsninger til det mer eksklusive segmentet.
- Vi har fått mye skryt for sortimentet allerede, fra både rørleggere, sluttkundene og grossistene. Anita ser fram til  messen og til vintersesongen, ikke minst siden man fra nå av skal levere via grossist.

Med et nytt og edlere porselen, SaphirKeramik  vil Laufen Norge åpne en ny verden innen design av baderom. Med et komplett program for baderommet og flere nyheter i ermet er man på offensiven for videre vekst i Norge.

SaphirKeramik, - et porselen som gir nye muligheter
Laufen  har store forventninger til SafirKeramik, et helt nytt prisbelønnet porselensmateriale to- tre ganger så sterkt som tradisjonelt porselen. Egenskapene ved porselenet vil åpne for smekrere og tynnere servantvegger, helt ned i 2-3 mm tykkelse med en radie på 1-2 mm.  Det er i tillegg mulig å legge fine designstrukturer i dette porselenet.

- Å utvikle det videre har lenge vært en drøm for Laufen. Med SafirKeramik tar vi et langt skritt inn i framtiden og forløser nye muligheter innen kreativ utforming, sier Christian Schaefer, daglig leder for Laufen Norge, og som kjenner selskapet svært godt etter å ha jobbet mange år ved hovedkontoret i Sveits

Design på baderommet
Foruten å være mangeåring betrodd produsent av Alessi-porselen har Laufen spennende tradisjon for kvalitet, design og  innovasjon, og man ønsker å dyrke fram enda flere kreative løsgninger. Laufen samarbeider man  med italienske Kartell, og har i samarbeid med de utviklet det er utviklet en egen serie, Kartell by Laufen. Denne vil også bli vist på Bygg Reis Deg.

Saken fortsetter under bildet: 

Laufen er gode på design og dette er en modell Anita Sagen tror vil bli en suksess på det norske markedet.

- Porselenet skal kommunisere med møblementet, armaturen og interiøret. Samarbeidet med Kartell og Alessi er et helt spesielt, der jeg synes Laufens smakfulle, kreative og litt nøkterne stil går opp i en høyere enhet. Sveitsiske Laufen vil jeg kalle forfinet Nordisk stil, den er både jordnær og kreativ.  Vi liker finesse men det trenger ikke være overdådig, vi har store forventninger, sier Anita Sagen ved Laufen Norge.


Under ser man en servant i SafirKeramik, og som er et helt nytt prisbelønnet porselensmateriale to- tre ganger så sterkt som tradisjonelt porselen.