Med over 70 kunder tilstede ble det en artig seanse med høytidlig avduking av de tre nye kranene i Apex serien. Designer av produktet er Anders Hermansen, som er svært kjent i Danmark, hvor han også designer produkter for Bang & Olufsen.

Saken fortsetter under bildet:

Den nye Apex serien innehar design og funksjonalitet.

Lansering med brask og bram
Mye tyder på at den nye kranserien fra Damixa kommer til å bli en suksess, hvis en skal dømme ut fra reaksjonene som gikk i lokalet etter avdukningen.
- Dette er noe helt nytt, og jeg har ikke sett noen kraner i nærheten av denne før. Med styringen av mengde, varmt eller kaldt, med to hendler på topp, samt at de begge sitter foran gjør kranen både sikker og svært funksjonell. Her har produsenten tenkt helt riktig. Så dette er rett og slett et ” WOW ” produkt,  kommenterte Lars Erik Magnussen fra Tempe VVS Senter AS.

Saken fortsetter under bildet:

Under lanseringen av den nye Apex- serien var det mange kjente fjes i brasnjen. Her ser vi fra venstre Lars Erik magnussen, Tempe VVS AS, Ragnar Larsen, Comfortbutikken på Skøyen, og Lars Henrik Andresen fra Oslo VVS Senter.

Store forventninger
Arne Korsbakken har stor tro på at den nye Apex serien blir godt mottatt i markedet.
- Denne kranserien er et signaturprodukt. Her er alt gjennomført, helt fra emballasje innpakningen til salgs- og brosjyre materiell. Damixa ønsket her å presentere et urbant, moderne, kult og kontrastfylt produkt. Det er en rød tråd i hele serien. I tillegg til designen med styringen på toppen som forårsaker mindre vannsøl på kjøkkenbenken eller på servanten, er funksjonaliteten ivaretatt på en fortreffelig måte. Man kan også dreie tuten, for å spyle rent i kummen, påpeker en stolt Korsbakken.
- Det er moro at våre kunder setter pris på oss ved å ta turen hit i kveld. Mange kommer langveis fra, og vi takker de for at de vil dele denne spesielle lanseringen sammen med oss.

Korsbakken Trading har gjort det godt i mange år, og forventer i år en omsetning på rundt 69 millioner. Med et bredt utvalg av produkter fra kjente leverandører innen kraner, møbler og servanter, har de klart å skaffe seg et godt grep om markedet, til tross for at de ikke er en grossist leverandør.


Det var til og med underholdning av en gjeng ivrige jenter fra en teatergruppe på Lørenskog i showrommet til Korsbakken