- Hygiene, komfort, holdbarhet og et innovativt design, er kvaliteter som gjør at ViClean-L utmerker seg. Villeroy & Boch har sammen med de dyktige italienske designerne Daniel Debiasi og Federico Sandri klart å finne en perfekt kombinasjon mellom funksjonalitet og estetikk, sier markedskoordinator Catherine Granås i Villeroy & Boch Norge.

Kombinerer design og funksjonalitet
Dusjfunksjonene på ViClean-L kan tilpasses den enkelte bruker ved justerbar dusjstråle, fra bevegelig komfortdusj til pulserende massasjedusj. Dusjdysen regulerer vannstråle- og temperatur.

- De tekniske aspektene som skjulte tilkoblinger for vann- og støm, imøtekommer baderommets moderne standard og estetiske krav, påpeker Granås.

Dusjtoalettet har også integrert LED belysning, med nattlysfunksjon,

Naturlig og enkel
- Rensing med vann gir en mer skånsom behandling av sart hud og minsker risikoen for allergiske reaksjoner ved bruk av papir. I tillegg vil det være en meget god hjelp for personer med redusert bevegelighet, forteller Granås.
- Det elektroniske dusjtoalettet er meget brukervennlig, og gjør den daglige hygienen lettere og mer behagelig. ViClean har også et attraktivt og tidsriktig design som passer inn de fleste baderom.

I 2013 mottok ViClean-L Plus X Award for høy kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet. I tillegg mottok ViClean-L Plus X Award’s kvalitetsstempelet “Best Product of the year 2013”.