En nettbasert vedlikeholdsplanlegger utviklet av Usbl som gjør jobben betraktelig mye enklere. Rett og slett et system som gir deg historisk oversikt, og som lar deg registrere beslutninger og tiltak i sanntid. Slik blir også framtidens vedlikeholdsaktiviteter samlet på et sted

Sverre Hope, direktør for forretningsutvikling i Usbl, sier det er krevende å vedlikeholde et borettslag.

– Det er boligsselskapet, borettslaget eller sameiet som har ansvaret for bygningen, fasaden og fellesarealer. Med Bevar Web blir dette veldig mye enklere å holde kontroll på. Viktig informasjon kan legges inn og hentes ut etter behov. Alt som gjøres av beslutninger og tiltak kan registreres direkte i systemet. Boligselskapet og borettslaget får komplett oversikt til enhver tid, sier han.

Gjør alt på en håndholdt enhet
Med Bevar Vedlikehold kan vaktmester og vedlikholdspersonell gjøre alt i vedlikeholdsplanen via en håndholdt nettbasert enhet. Tiltak og bilder kan lagres direkte i verktøyet under en befaring. Vedlikeholdsobjektene registreres først med tilstandsgrad, og deretter legges tiltakene til. Tiltakene kan også vurderes med levetidsbetraktninger. Styrene følger opp på vanlig PC.

– Jeg tør påstå at det vi nå lanserer er revolusjonerende. For eksempel kan du via Bevar Web regne ut hva vedlikeholdsarbeidet bør koste før tilbud innhentes. På den måten er det lettere å kvalitetssikre tilbud og leverandører, og det krever langt mindre forhåndskunnskap. Dette er ethvert borettslagsstyres drøm, sier Sverre Hope.

For alle
Bevar Web er tilgjengelige for alle. Ved å kjøpe et abonnement kan du logge deg på vedlikeholdsplanene fra hvor som helst – når som helst.

– Vedlikeholdsansvarlig kan arbeide interaktivt i planen for alle de årene som ønskes. Med andre ord kan du navigere deg frem og tilbake i tid for å se på gjennomførte og planlagte tiltak. Altså får du en enkel oversikt over når tiltakene er utført, mengden på utført arbeid, oversikt over hvem som utførte jobben og hvilke produkter som ble brukt, sier Sverre Hope.