Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
vb-laerlinger-2

VB Lærlinger på samling på Gardermoen. Der fikk de blant annet en teknisk innføring om sluk av Purus Joti.

Lærlinger lærer om sluk

Publisert
Purus Joti startet sin storsatsing på lærlinger gjennom VB Lærling – VBs eget lærlingeprogram. Onsdag var over 100 lærlinger samlet på Gardemoen for å styrke fagkompetansen hos de som snart skal ta sitt fagbrev.

Denne artikkelen er over 6 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Purus Joti startet sin storsatsing på lærlinger gjennom VB Lærling – VBs eget lærlingeprogram. Onsdag var over 100 lærlinger samlet på Gardemoen for å styrke fagkompetansen hos de som snart skal ta sitt fagbrev.
Tommy Leiren[/caption] - Vi får en gylden anledning til å informere om de viktigste detaljene av teknisk art til nyutdannede rørleggere, sier Tommy Leiren, som leder Purus sin satsing på kurs og opplæring i en pressemelding. - Lærlingene trenger praktisk og direkte informasjon om de utfordringer de kan møte på i praktisk utførelse. Vår erfaring gjennom 70 år med sluk er verdifullt for de nyutdannede. Vår skolering og kunnskapsutveksling gjør vi primært gjennom våre forhandlere, hvorav VB sin satsing passer perfekt på hvordan Purus selv tenker, legger Tommy Leiren til.
Øystein Kjellsen, administrerende direktør i VB, er svært tilfreds med at Purus satser på deres lærlinger. - Vi trenger skikkelig håndverk utført av skikkelige håndverkere. Derfor har vi med oss viktigste leverandørene for å kunne utruste fremtidens rørleggere til å være stolte av sitt fag. Tor Haugland i Bryne Rør, og Søren Knudsen i Purus.[/caption] Produktkunnskap er viktig Salgsjef Søren Knudsen ser at produktkunnskap er viktig,men også det å snakke med lærlingene om hvordan de utfører arbeidet. - Å gjøre ting riktig første gangen gir både oss og kommende VB rørleggere tilfredse kunder. Blant deltakerne var Norgesmeseter i rørlegging Tor Haugland. Han har allerede god kunnskap om Purus sine produkter. - Det at de har en helstøpt potte og klemring av stål sikrer godt håndverksmessig arbeid og reduserer mulighetene for feil, sier han under onsdagens samling.
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283