Under seminaret som holdes i Geberits Kundesenter i Oslo vil Frode Henriksveen i firmaet Funksjonsutstyr AS være hovedforedragsholder. Henrikssveen er en av Norges fremste eksperter på universell utforming av toalettrom i alle typer bygg, og vil berøre sentrale temaer i forhold til riktig bruk av både eksiterende og ny teknologi, god og gjennomtenkt planlegging i universelle toalettrom.

Videre vil erfaringer innen hensiktsmessig tilrettelegging i baderommet, dusjtoaletter og tekniske løsninger bli belyst, og man vil presentere referanse prosjekter i Europa med det siste av gode innovative løsninger.

- Tanken bak seminaret er å skape en konstruktiv debatt, hvor man kan dele tverrfaglige forståelse for å oppnå gode universelle utformede toalettrom i helsebygg, sykehus, boliger, næring og publikumsbygg gjennom kunnskapserfaringer. Seminaret vil være konkret og effektivt, og vil ha en tidsramme på rundt 2.5 time, sier seniorkonsulent Arvid Aalen hos Geberit Norge.
- De beste HC tilpassede toalettrom krever gjennomtenkt tverrfaglig planlegging, den nyeste kunnskapen, plassbesparende installasjoner og teknikk. Alle de funksjonelle og praktiske erfaringene blir ekstra viktige her. I tillegg må sikkerhet, god hygiene og rengjøringen ivaretas. 

Målgruppen man ønsker å nå ut til i denne omgang er arkitekter, planleggere, byggeiere/byggherrer, rådgivere, og foreninger.

Seminaret holdes torsdag den 5.september fra kl. 09.30 -12.00.

Ytterligere info om seminaret kan fås ved henvendelse til: beate.gero@geberit.com