Det skriver FLOW Trøndelag VVS AS i en pressemedling. 
 
Kurt Ove Lodgaard begynte hos FLOW Trøndelag VVS som prosjektleder 15. mai. Han er utdannet sivilingeniør fra Høyskolen i Telemark, og har lang erfaring i VVS bransjen fra blant annet Oras og Bravida, hvor han har vært avdelingsleder for Rør/VVS Prosjekt i over 11 år. Han har vært engasjert i VVS bransjen i mange år, blant annet som tidligere styreleder i Rørentreprenørene Trøndelag, og nåværende styremedlem i Håndverkerforeningen. 

- FLOW Trøndelag VVS er et spennende firma i Trøndelagsregionen som er i stadig utvikling, og muligheten til å være med på videre vekst og utvikling er svært motiverende for meg, sier Kurt Ove Lodgaard. 

Jonny Bech, avdelingsleder ved prosjektavdelingen i FLOW Trøndelag VVS, er strålende fornøyd med nyansettelsen.
- Kurt Ove tilfører oss bred kompetanse og erfaring fra store og tunge prosjekter som krever kompetanse rundt kontrakt og prosjektstyring. Dette gjør oss enda bedre rustet for å bli med på store prosjekter, som eksempelvis Campussamling på NTNU og Senter for Psykisk Helse på St. Olavs hospital de kommende årene, sier Bech i pressemeldingen.

- Ansettelsen av Kurt Ove gjør at FLOW Trøndelag VVS nå styrker laget på prosjektsiden, og har klare ambisjoner om å konkurrere om større og mer komplekse prosjekter framover. 

FLOW Trøndelag VVS hadde i 2022 en omsetning på 176 millioner og er i dag 64 ansatte.