Kruge AS ble fra 11.juni heleier av Patentband AS i Vestby, samtidig med at tilhørende produksjonsutstyr og driftsmateriell ble kjøpt fra tidligere Hølen Industrier AS.

Kruge AS skal videreføre produksjonen av Patentbands produktsortiment og utvikle dette etter ønsker og behov fra markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

Dette produktsortimentet vil være et godt supplement til vårt eksisterende leveringsprogram innenfor ”Montasjesystem og festemateriell for teknisk montasje generelt.”

- I mer enn 25 år har vi utviklet vår kompetanse innen montasjesystem og festemateriell. Nå har vi som mål og bli en enda bedre samarbeidspartner for aktører i et stadig mer krevende marked, sier adm. dir. Tom Marmont-Ramsey Kruge AS I Drammen.

- Sammen med våre leverandørpartnere utvikler vi produkter og løsninger som skal hjelper installatører og montører til en enklere og mer kostnadseffektiv arbeidsdag på byggeplassen. Vår produkter anvendes i dag innen VVS (sprinkler, ventilasjon, kjøling) og elektro, sier han.