Ingebjørg Martinsen i Rørentreprenørene Norge forteller fra Krsitansand at det har vært intense og travle dager.
- Endelig ble norgesmesteren kåret i går, og det var Krister Hanstvedt fra Rogaland som gikk av med seieren. Sølv til Lars-Erik Rist fra Trøndelag og bronsje til Lucie Henriette Tveiten fra Telemark. 

Det ble tre bestått meget godt og to bestått på svenneprøvene.
- Marginene mellom kandidatene var små. Alle er vinnere etter en fantastisk innsats gjennom de fire dagene de har stått på scenen her nede. Det å jobbe så intenst i fire dager etter hverandre med masse folk som kommer og titter på, noen prater til de også, er en styrkeprøve for disse unge kandidatene. Men dette har de taklet utmerket, sier Martinsen. 

- Prosjektleder Are Skaar Nielsen og jeg er kjempefornøyde, og takker alle som har bidratt til nok et vellykket arrangement. Involverte opplæringskontorer, hadde det ikke vært for de, hadde vi ikke fått til dette på den måten vi gjør, i tillegg bidro rørambassadører, elever og lærlinger, alle har stått på fra morgen til kveld. Så en stor takk til alle, sier Martinsen opprømt etter mange hekstiske dager. 

- Vi har vært i Kristaiansand siden forrige torsdag, rigget og forberedt arrangmentet, så det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner igjen.