Det er påfallende hvor lite bekymring det er blant VVS-leverandørene i en tid da massemediene gasse seg i kriser. Antakelig har de verken kjøpt råtne boliglån i USA eller latt seg lure til spareplaner som ingen forstår. Man kan få inntrykk av at de fleste har avblåst krisen. Det er ikke så rart, for mange hadde i år sin beste oktober måned noensinne. En av dem var Armaturjonsson AS, forteller administrerende direktør Kjell Bernt Kalland:

– Vi hadde en knallgod oktober som var 13 prosent opp i forhold til 2007. Vi venter at 2008 blir et meget godt år totalt, men vi budsjetterer nøkternt for 2009, selv om vi tror det og blir et bra år, til tross for nedgangen i boligbygging.

– Etter at vår hovedsamarbeidspartner i Sveits, JRG Gunzenhauser, ble kjøpt av Georg Fischer AG, får vi spørsmål om hvordan dette vil påvirke Sanipex i Norge. Svaret er ganske enkelt: Ikke i det hele tatt. Samarbeidet fortsetter som før, og overtagelsen vil i det lange løp utvilsomt bare føre til en styrking av JRG. Dett er bare gode nyheter for våre kunder, fremhever Kjell Bernt Kalland.