Ketil Sterner kjenner godt til VVS, VA og byggebransjen etter 13 år i VVS aktuelt, og åtte år i Byggfakta Docu som var ansvarlig utgiver av VVS Aktuelt siden 2010. Ketil Sterner er 50 år og bosatt i idylliske Son. Han har jobbet med salg på nettsider i mange år så han kjenner godt til den digitale verden og han vil styrke våre nettsider.

Mediemannen
- Han elsker å jobbe med media og med sin brede erfaring fra grafisk bransje vil vi også nyte godt av hans brede erfaring når det gjelder design og de mulighetene det gir. Han er dyktig, lojal, ambisiøs, målrettet, og svært kunnskapsrik om både bransje og media generelt.

Ketil Sterner har jobbet med fagblader og nyhetspregede nettsider i mange år og ser frem til å bli 100 prosent digital, og med målrettet fokus på nett og de mulighetene vi kan tilby de mange trofaste og nye kunder i bransjen.

Utvidet fokus
- Vi skal ha stort fokus på å videreutvikle alle de tre nettsidene og Ketil Sterner kommer til å ha hovedansvaret på salg og vil samtidig være sterkt delaktig i den videre utviklingen av nettsidene. Det handler om god design, skape trafikk og bedre innovasjon. Å lytte til kunder og markedet blir mer og mer viktig, der vil vi nå få en betydelig større slagkraft med ham på laget, sier Grindahl.

Betydelig styrke
Leserne er et viktig fokus område for våre tre nettsider og de skal vi utvikle videre med godt faglige innhold som skaper kompetanse i alle ledd i en faglig organisasjon. Konkurransen er tøff i markedet og det er hard kamp om oppmerksomheten til leserne. Derfor må vi som fagmedie følge med i utviklingen på innhold, og ikke minst på hvordan vi kan tilby våre kunder attaktive plattformer for og synes på en bra og effektiv måte.