– Det er viktig for oss å være tilstede der våre leverandører viser seg frem. Denne gangen klaffet det akkurat med presentasjonen av Silhouet, sier Lars Korsbakken.

Nordbygg som er Nordens største byggemesse samler rundt 50.000 besøkende og hadde i år over 900 utstillere. Messen besøkes av flere og flere nordmenn.

Lars Korsbakken bekrefter at det er stor nysgjerrighet rundt Silhouet, både hos norske forhandlere og ikke minst på messen i Stockholm.

- Det var litt artig at vi denne gangen kunne presentere en helt ny kranserie under den største nordiske byggemessen. For oss som tilbyr synlige produkter VVS-bransje, er slike happeninger veldig spennende og lærerikt. Det er viktig å være synlig på messer, og følge med på det som skjer i det nordiske og europeiske markedet. Nye trender som gjør seg gjeldende på kontinentet kommer nå også til Norge.

Kommer til å treffe norske forbrukere
Damixa`s nye kranserie fås til kjøkken og bad. Kjøkkenkranen kommer i et elegant og slankt design, med og uten avstengning. Servantkranen kommer i tre forskjellige størrelser, hvor man man kan velge mellom liten, medium, eller høy modell.
- Den høye servantkranen har vi Norge vært med på å designe, slik at den skal passe perfekt til våre bolleservanter fra Bathco, sier Korsbakken.

- Silhouet faller inn under Damixas solide, elegante og ikke minst danske design. Samtidig passer den meget bra inn i vårt produktsortiment beregnet for det norske markedet. Vi skal ha produkter som er fornuftige i pris og kvalitet, samtidig som de skal være lette for å montere for rørleggeren. Vi har mange produkter som ligger i det midtre prissjiktet, og det er også der de største kundegruppene befinner seg. Det er også her Silhouet kommer til å ligge.

Lars Korsbakken forteller at de har fått mange positive tilbakemeldinger så langt.
- Silhouet er en komplett serie med dusj, kjøkken og bad, og vi gleder oss til å tilby den til våre norske forhandlere. Det er bra priser og et meget bra design. Jeg tror dette er en kranserie som vil slå godt an i Norge. Den kommer også etter hvert i ulike overflater, deriblant sort matt, børstet krom og messing. Det er overflater som er veldige aktuelle nå, og mange kunder etterspør akkurat disse.