Jobben med å lage den nye butikken har pågått for fullt i hele vår. Nå står 330 kvadratmeter med lekre og inspirerende baderomsutstillinger klare for kundene i
Strand, og denne delen av Ryfylke. I tillegg rommer de nye lokalene kontorer og lager.

- I den nye butikken vår presenterer vi mange inspirerende baderomsutstillinger i ulike stiler og prisklasser. Alt er lagt til rette for at kundene skal finne den baderomsløsningen de drømmer om. Her skal alle finne det som passer akkurat dem, forteller daglig leder May Bente Kokaas.

Saken fortsetter under bildet:

I den nye butikken har man virkellig lagt vekt på design og en svært tiltalende utstilling.

- Vi vektlegger at veien skal være kort fra en innbydende baderomsutstilling i butikken til å bli virkelighet hjemme hos kunden. Rørleggerne våre monterer selvsagt alt på plass om ønskelig. I den nye butikken er velvære i kombinasjon med faglig gode løsninger en selvfølge. Her er godt design fra anerkjente leverandører kombinert med høy kvalitet og fagkunnskap, fortsetter Kokaas.

Også fremtidens energiløsninger vil bli presentert i en egen avdeling i butikken til høsten. Kunder som vurderer ny oppvarmingsløsning som varmepumpe, vannbåren varme med mer, skal få et godt grunnlag for å velge dette i den fremtidige varmeavdelingen.

Butikken er bygget opp i tråd med Varme & Bads butikkonsept hvor den gode butikkopplevelsen med inspirasjon, opplevelse og fagkunnskap er byggesteiner.
Kokaas Rør AS ble etablert i 1985 og har fra starten vært opptatt av å levere kvalitet på varer og arbeid, samt å være en leverandør kunden kan stole på.

May Bente Kokaas og hennes 5 medarbeidere er glade for å være på plass i de nye lokalene.