Knudsen kommer Knut Olav er 53 år, og har lang fartstid innen oppvarmingsmarkedene, med spesiell vekt på utvidet bruk av fornybare energiressurser, som varmepumper, biofyringsolje, trepellets, solfangere og fjernvarme. Han har erfaring fra Sønnico, VVSForeningen og Brødrene Dahl.

Det skriver NVF i en pressemelding fredag.

- Knut Olav er et kjent navn i varmebransjen, og han har et utrolig bredt kontaktnett. Med alle hans positive egenskaper, spesielt innen relasjonsbygging, vil dette være et viktig bidrag for å få informasjon om Norsk Varmeteknisk Forening ut til nye interessante interessegrupper for oss, som vil bidra til å få flere medlemmer til foreningen, sier avtroppende daglig leder i NVF, Rolf Blaker.

- Våre viktigste oppgaver vil fortsatt være kompetanseheving om vannbårne oppvarmingssystemer basert på fornybare energiressurser, spesielt gjennom faglige møter, seminarer og kurs. For mange temaer innen disse fagområdene kan Knut Olav selv være foredragsholder, noe som garantert vil slå positivt ut for Norsk Varmeteknisk Forening.

Rolf Blaker fyller 70 år i mai 2018.
- Etter 45 aktive år i norsk næringsliv er det på høy tid å nyte pensjonisttilværelsen og å slippe til yngre krefter i Norsk Varmeteknisk Forening, påpeker han i meldingen.