Yngve Pettersen har sammen med dyktige medarbeidere bygd opp velrenommerte VVS Marketing gjennom mange år. De siste årene har de også representert Laufen så godt at selskapet ble en naturlig oppkjøpskandidat for tradisjonsrike Laufen. Sveitserne har raffinert bedriften og fått Laufen inn i varmen hos Brødrene Dahl.

Veltrimmet
Under Bygg Reis Deg 2015 demonstrerte Laufen at de har kommet for å bli. Med mange sterke nyheter i det brede produktspekteret og en veltrimmet organisasjon som nå går under navnet Laufen Norge AS.
- Vi ser med stor glede at våre produkter blir godt mottatt her i Norge. Vi er også glade for at vi er tatt inn i varmen hos Brødrene Dahl , forteller Christian Schaefer til VVS Forum.

Design og funksjon
På Bygg Reis Deg viste Laufen Norge spennende nyheter, et design som vekker anerkjennelse og en særegen kvalitet. Den ypperste kvalitet innen porselen stør i første rekke, men det presenteres også innovative nyheter i Saphirkeramik. Det jobbes også med spenstige designere som Kartell.
- Design og funksjon går hånd i hånd, noe som også kommer til uttrykk i vårt samarbeide med Alberto Alessi. Der har våre produkter oppnådd gjeve designpriser, understreker Schaefer.

Valgte Norge
Laufen hadde lenge vurdert ekspansjon, og så på flere markeder før valget falt på Norge.
- VVS Marketing hadde gjort en formidabel jobb gjennom flere år. Vi fikk en rask og smertefri vei inn gjennom å kjøpe opp de dyktige menneskene i bedriften og en komplett infrastruktur med lagerhold og distribusjon. Etter seks måneders arbeid var vi også inne hos Brødrene Dahl, forteller Schaefer, som har klare ambisjoner for 2016.