De tyve grossistbesøkene er en god anledning for landets rørleggere til å gjøre seg kjent med Sanipex og Arjonfloor®. Her kan man teste ferdigheter på Sanipex MT og kanskje  kvalifisere seg til VM i Sanipex MT, som går av stabelen i slutten av november i Sveits.

- Vi tilbyr dessuten gratis sjekk av Sanipex verktøy og presenterer prototypen av neste generasjons håndverktøy. Rørleggerne er veldig viktige for oss og vi håper noen kan ta seg tid til en produktprat omkring JRG Sanipex´ og Arjonfloor produkter sier Marie Kolbu, som er vertinne og grillansvarlig på reisen, med en dags stopp på 20 plasser mellom Trondheim i nord til Kristiansand i sør.

VM-kvalifisering
Norge er regjerende verdensmester i Sanipex MT ved Conrad Ekholt, og den norske VM- troppen gjorde rent bord. Nå er det er fortsatt fire ledige plasser på VM-laget og konkurransemontasjen er med landet rundt.

- Norske rørleggere holder høy klasse, og vi satser på  forsvare gullet, sier Kolbu til VVSForum. Hun regner med at flere rørleggere kommer til å møte opp for å prøve seg. Det er naturligvis en forutsetning at man er kjent med systemet og har brukt verktøyet tidligere.

- De som ennå ikke er kjent med Sanipex er naturligvis hjertelig velkommen, sier Kolbu, og forteller at JRG Sanipex MT kan kort beskrives som et installasjonssystem av alupex materiale fra JRG. Det består av forbindelsesrør i flere lag og omfatter et moderne, komplett program med høyteknologiske kuplinger. Sanipex er dessuten en markedsleder på rør-i-rør og ligger stadig i front innen moderne rørteknikk.

- Produktene får stadig flere tilhengere, så det gjelder å kjenne vår besøkelsestid, man kan ta kontakt på forhånd eller bare stikke innom på impuls. Reiseplanen ligger på vår hjemmeside, sier Kolbu.

Godt verktøy
Ved side av gratis sjekk av Sanipex-verktøy og produktinformasjon kan man stifte bekjentskap med Arjonfloor.
Arjonfloor er et relativt nytt rørsystem for distribusjon av vannbåren gulvvarme. Arjonfloor benytter det samme verktøyet og kuplinger som benyttes innen rør-i-rør-systemene til JRG Sanipex, og er således enkelt å komme i gang med for Sanipex bekjente.

- Vannbåren varme er en fremtidsrettet løsning, fordi den gir mulighet for energifleksibilitet. Dette gir økonomiske fordeler, da du til enhver tid kan velge den energikilden som er billigst, forteller Marie Kolbu.

Første stopp er hos Ahlsell i Tempeveien i Trondheim, så går de slag i slag i fire uker. I flere av byene er man hos flere av grossistene, slik at flere av rørleggerne skal finne anledning.