Tor Haugland ble kåret til Norges beste rørlegger i Yrkes-NM i fjor høst, og nå tar han opp konkurransen med rørleggere fra Island, Sverige, Finland og Danmark i det nordiske mesterskapet.

Med Spikersuppa som nærmeste nabo, skal de fem unge rørleggerne konkurrere i dagene
11. – 14. mai. Premieutdelingen blir på samme sted kl 17 den siste konkurransedagen. Mesterskapet arrangeres av Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS (NRL).

For å forberede seg til konkurransen, har Tor Haugland deltatt på treningsleirer i vår.
– Jeg var nettopp på en treningsleir i Odense i Danmark, hvor jeg trente sammen med mine nordiske rørleggerkolleger – og konkurrenter. Vi har trent på samme type oppgaver som vi vil få i konkurransen, så jeg føler meg rimelig godt forberedt, sier Tor Haugland.

Vi har allerede fått utdelt konkurranseoppgaven. I tillegg til å installere et sanitæranlegg, skal vi installere et vannbærende varmeanlegg basert på moderne solfangerteknologi. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, sier Tor Haugland videre.

Tor Haugland får også bred støtte ”hjemmefra”. 11 kolleger fra Varme & Bad bedriften Bryne Rør AS tar turen over til Oslo torsdag, for å heie ham frem til seier.
- Vi er utrolig stolte av Tor, og tror han vil gjøre det godt i konkurransen! Turen til Oslo og konkurransen i Spikersuppa blir en hyggelig firmatur for oss, sier en spent daglig leder hos Bryne Rør, Roald Andersen. Også representanter fra øvrige Varme & Bad-bedrifter i Oslo-området og fra kjedens Ressurssenter vil støtte opp om Tor Haugland under konkurransen.

Les mer om konkurransen på NRLs nettsider
http://www.nrl.no/article.php?articleID=1208&categoryID=188