- Når vi reiser ned og konkurrerer mot syv andre nasjoner om rundt enn 1 måned, skal vi sørge for at våre fem aktive er godt forberedt, sier Fredrik Thorn Hemsen, teknisk sjef i Armaturjonsson.
- Vi skal naturligvis ta hjem både den individuelle seieren i tillegg til nasjonskampen.

Saken fortsetter under bildet:

Stian Sæther

Stian ble Norgesmester i Yrkes-NM 2. november, og Armaturjonsson er særdeles glad for å kunne styrke laget med en Norgesmester i denne konkurransen.

Hemsen forteller at de har et sterkt lag på papiret.
- Gjennom hele året har mange dyktige rørleggere og andre testet sine kunnskaper og hurtighet på systemet. De har satt sammen rørdeler i en liten modul sammensatt av JRG Sanipex MT, alupexsystemet med full gjennomstrømning og høy kapasitet.

Under VVS-dagene i oktober var det et stort antall som viste svært lovende takter i monteringsstanden.Fire av disse greide tider som i følge Hemsen skal bli veldig vanskelig å slå for andre nasjoner. Conrad Ekholt fra OC Rørservice AS har så langt den beste kvalifiseringstiden i verden, og må finne seg i å være en klar favoritt under VM.

I tillegg til Conrad Ekholt og Stian Sæther deltar Roger Kristiansen fra Trinity Rør AS, Christer Lie fra Knut Lie AS og Kenneth Frøland fra Frøland VVS AS.

Under kvalifiseringen på VVS-Dagene vanket det også premier på de beste tidene, og siden Ekholt kvalifiserte seg her vant han også en flunkende ny iPad Her ble det også delt ut 6 «trøstepremier» i form av sveitsiske armbåndsur.

Armaturjonsson hadde også under Yrkes-NM en tilsvarende konkurranse på NRLs stand.  Den tellet ikke som kvalifisering til VM. Her var det Bjørn Øyvind Konstad fra Holtefjell-VVS AS som var raskest, og som vant en iPad (

Saken fortsetter under bildet:

Dennis Kolloff-JRG (fra venstre), Bjørn Øyvind Konstad fra Holtefjell-VVS AS og Per Arne Kindberg, Armaturjonsson AS ).

Konstad er ingen ringere enn NM-mesteren fra 2010. I tillegg var lærlingbrødrene Alexander og Timmy Granaas, begge Halvorsen & Søn AS, så raske at de vant hver sin klokke.

- Verdensmesterskapet i Sanipex MT er et garantert dopingfritt arrangement, men vi nordmenn reiser ned ett døgn før alle andre for å tilpasse oss høyden. Vi i støtteapparatet skal sørge for at deltagerne ikke mangler noe, og kan fokusere 100 prosnet på oppgavene, avslutter en svært entusiastisk Hemsen med et lurt glimt i øyet.

Konkurranseveggen så slik ut.