Året inneholdt milepæler som innflytting i nytt hovedkontor i Oslo og feiring av selskapets hundreårige historie. Multiconsult rapporterer også om selskapets påvirkning på det ytre miljø og har ambisiøse miljømål.

Eksempler på Multiconsults mange utfordrende oppdrag og beskrivelser av de seks forretningsområdene utgjør hoveddelen av Multiconsult 2008. Som en separat del foreligger styrets beretning og selskapets årsregnskap.

Administrerende direktør Håkon Sannum skriver i et hefte at BIM vil stå sentralt i arbeidet med å øke produktivitet og kvalitet på selskapets produkter. BIM (Building Information Modelling) har vært ett av våre viktige og krevende utviklingsprosjekter i 2008. Universitetet i Stavanger er Statsbyggs første offisielle BIM-prosjekt og et viktig oppdrag for Multiconsult.

Multiconsult opererer i seks forretningsområder: Bygg og eiendom, Industri, Olje og gass, Samferdsel og infrastruktur, Energi og Miljø- og naturressurser.

Multiconsult blir stadig mer involvert i utvikling og bruk av nye energiformer som vindkraft, biobrensel og solkraft, i tillegg til tradisjonell vannkraft.

Årbrosjyren 2008 og årsrapporten 2008 finnes her..