Kenneth Torsteinsen (31) startet karrieren i rørleggerfaget hos rørleggerfirmaet Halvorsen & Sønn AS på Lillestrøm i 2007 som lærling. Deretter gikk turen innom et firma i Oslo, før han begynte hos Svedbergs i 2012 som reisemontør/ distriktssjef, hvor han var til Bademiljø plukket han opp i 2015, og tilbyde han jobben som regionssjef for Hedmark/Oppland, Nordland og Troms. Så ble det flytting til Trøndelag i 2017 med samboer og datter, og han skiftet arbeidsgiver først til Interform og så til Laufen Norge i 2019.

- Nå sist ble det litt spesielt siden Laufen ble nødt til å omstrukturere i Norge grunnet Covid-19, og jeg var en av to som ble nødt til å slutte. Nå er jeg takknemlig for at jeg fikk denne jobben her hos Høiax, sier Torsteinsen.

Han trives kjempegodt i VVS-bransjen, og har hatt mange spennende og lærerike jobber.
- Det har bidratt til at jeg har fått reist landet rundt, og snakket med veldig mange hyggelige rørleggere og rørleggerbedrifter. Jeg kjenner mange, og nå ser jeg frem til å besøke kunder, samt begynne på nye arbeidsoppgaver, og ikke minst å jobbe med tekniske produkter. Høiax har et utrolig spennende spekter av kvalitetsprodukter, og er slik jeg ser det, mer eller mindre en totalteknisk leverandør av VVS-tekniske produkter. Det gjør det enklere for rørleggeren å forholde seg til en leverandør. Jeg har ikke jobbet med varmepumper før, men nå får jeg også muligheten til å lære meg et nytt fagfelt, det ser jeg virkelig frem til, sier han.

Torsteinsen kommer til å ha ansvaret for distriktet, fra Trondheim og vest, ned til Nordfjordeid, og mot Stryn og Otta, og videre opptil Oppdal og Berkåk
- Jeg har kommet i gang på kontoret i Trondheim, og skal sitte sammen med hyggelige og gode kollegaer sentralt i Trondheim, hvor vi både har butikk og lager. Nå gleder jeg meg bare til å komme skikkelig i gang, få snakket med kunder enten via telefon eller fysisk møte, der det tillates i disse tider.

- Vi ønsker Kenneth velkommen til oss, og er veldig fornøyd med å få på plass en allsidig, kunnskapsrik og dyktig medarbeider med en god og bred bakgrunn, og ikke minst et stort kontaktnett som vi i Høiax ser store muligheter med. Dette blir spennende og morsomt, sier markedssjef Cecilie Eriksen i Høiax.