Overrekkelsen av vitnesbyrdene begynner å bli en høytidelig tradisjon på Fagskolen i Oslo, hvor både studenter, lærere, arbeidsgivere og samarbeidspartnere samles til mottagelse og utdeling av vitnemål.

KEM-Koordinator ved Fagskolen i Oslo Even Leira fremhevet under mottagelsen at studentene har hatt over tre tøffe år med samlinger hver mandag, og annenhver fredag og lørdag i måneden. Med familie og jobb ved siden av står det virkelig respekt av det studentene har utrettet. 

Leira påpekte videre viktigheten av videreutvikling og verdiskapning av praktisk kompetanse for studentene, og deres overgang til mer fokus på mellomlederrollen og faglig ledelse.

Saken fortsetter under bildet:

NVS, avdeling prosjekt Sarpsborg hadde hele 4 stykker blant avgangsstudentene som fikk sine vitnemål i går.: Fra venstre ser vi: Anders Borg Thime, Vidar Sten Rønsen, Joachim Halvorsen og Leif Arne Søby.

- Vi organiserer studiet slik at det fremstår så relevant som mulig i forhold til den hverdagen studentene vil møte i en mellomlederposisjon i bransjen. Det er derfor viktig med gode lærekrefter, og vi benytter nesten utelukkende spesialressurser og forelesere fra næringen, fremhevet Leira
- KEM studiet tar utgangspunkt i utfordringer med energiforbruk i bygg, og studentene får et tverrfaglig godt grunnlag for god systemforståelse. Både praktisk i form av LAB øvelser og analyser, samt teoretisk analyse, beregninger og prosjektering.

Leira mente at studentene står godt rustet i et bra marked, og at bedriftene står i kø for å få tak i skolens studenter. Mange bytter roller og jobb i løpet av studiet. Av 21 uteksaminerte jobber allerede 13 personer i leder- salg og rådgivingsroller.

Leif Arne Søby fra NVS, avdeling prosjekt Sarpsborg har vært tillitsmann for 4KEM 2012. Her kan lese hans avslutningstale

Følgende studenter fikk sitt vitmemål:

Bjølgerud, Roy ja
Christensen, Nikolai ja
Davidsen, Ole Morten ja
Elfaqih, Mohamed ja
Gran, Torbjørn ja
Grøttumsbråten, Per-Kristian ja
Halvorsen, Joachim ja
Hjell, Jonas Andre ja
Johansen, Per Kristian ja  
Jørgensen, Christian ja
Knudsen, Nils Anders ja
Nyhuus, Kristoffer Ringerud ja
Rød, Hans Martin ja
Rønsen, Vidar Sten ja
Saidali, Ahmed Hammouni ja
Shanthakumar, Kathiravel ja
Stamnestrø, Svein Roger ja
Søby, Leif Arne ja
Thime, Anders Borg ja
Thorbjørnsen, Martin ja
Tobiassen, Lars ja

Fagskolen har 107 KEM studenter per dags dato