Årsmøtet vil også markere medlem nr. 250, og det vil bli tid til både tilbakeblikk, underholdning og fremtidsvyer. Nå har også Rørkjøp mange gode leverandører som skal takkes for de 10 første år.

Sindige vurderinger
Det er satt av god tid til sindige vurderinger av både den faglige og økonomiske situasjonen for medlemmer og organisasjon. Rørkjøp gjør kontinuerlig sine vurderinger, og det læres og høstes erfaringer som deles via organisasjonens nye webportal.

Offensive medlemmer
Fjoråret ble en suksess for Rørkjøp, både økonomisk, faglig og på alle måter man kan telle og regne på. Selve kjedekontoret med sin kompakte organisasjon fikk supergasellestatus, I Dagens Næringsliv ble ordet ”supergaselle” tatt i bruk. Et av medlemmene, Rørpartner Varme & Sanitær AS, fikk også gasellestatus for 2. år på rad.

Medgang tross alt
- Samtidig må vi nå ta høyde for at det kan bli tøffere tak for mange. Jeg kjenner ingen blant oss som ikke er vant til å ta i et ekstra tak. Nå kan vi løfte i flokk og ta blant annet ta i bruk alle medlemsfordelene for å styrke den felles konkurransekraften, påpeker kjedeleder Frank Olsen.
- Det er når det står på som verst vi har mest glede av et godt årsmøte, hvor vi også jubilerer og feirer våre 10 år i bransjen. Uten å glede oss over det positive som ligger bak oss, er i emning og som allerede er godt i gang, ville vi stått svakere, mener Olsen. I fjor var blant annet Oluf – representert ved far sjøl Arthur Arntzen. Det var svært vellykket. I år er listen lagt noe høyere, hva angår underholdningsverdi, noe Rørkjøps medlemmer og samarbeidspartnere i aller høyeste grad fortjener.

Venter rekordoppmøte
- Det er kanskje ingen bombe at vi venter deltagerrekord på nettopp jubileumsarrangementet. Vi forventer mellom 250 og 300 deltagere
Mens hele årsmøtet avholdes fredag, generalforsamling lørdag og siden blir det utstilling og jubileumsmesse fra leverandørenes side før den store festen braker løs om kvelden.

Pressemelding fra Rørkjøp