Joakim har lang erfaring innen salg og ledelse fra både Ahlsell og hos tidligere arbeidsgivere som Fischer Norge, Jetpak, m.fl. 

̶  Etter flere år som regionssjef i region øst ser jeg det som utrolig spennende å få lede hele salgsarbeidet i Ahlsell. Vi har hatt en god utvikling de siste årene hvor kunde- og medarbeidertilfredshet har økt i takt med omsetningsvekst innen alle fagområder og salgskanaler, sier Joakim Melby Olsen

̶  Ahlsell har store ambisjoner og en solid plattform for videre vekst. Jeg er både stolt og ydmyk som får muligheten til å ta en sentral rolle når vi skal fortsette å investere i de ansatte, butikkene, nettbutikken, tjenestene, flerfagligheten og alt som gjør det enklere for våre kunder, tillegger Joakim Melby Olsen.

̶  Vi har over tid hatt fokus på at våre ansatte skal ha utviklingsmuligheter. Intern rekruttering er ofte en del av suksessen for et selskap som skal utvikle videre noe som allerede er bra. Derfor er det ekstra gledelig at vi lykkes med internt opprykk også i salgsdirektørstillingen, sier administrerende direktør Runar Hansesætre i Ahlsell Norge.

Joakim Melby Olsen tar over rollen som salgsdirektør i Ahlsell Norge etter Runar Hansesætre som nylig ble administrerende direktør i Ahlsell Norge.