Sveise- og plateverkstedet Kro Produksjon AS har bak seg den beste januar måned noensinne, med en salgsøkning på 21 prosent i forhold til januar 2008, som også var en god måned. Interessant nok begynner ”all time high” å bli en forslitt frase i disse såkalte krisetider.

Kro Produksjons største produkt er kjøkkenhetter, som står for 45 prosent av omsetningen, men på ventilasjonssiden er firmaet kjent for kanalkrysset og for et VAV-system (ventilasjon med variabel luftmengde. Nå er produktsortimentet utvidet med brannspjeld.

– Vi har begynt å ta inn brannspjeld som vi kjøper gjennom et svensk selskap, forteller daglig leder Kent Østby. – Det dreier seg om firkantede brannspjeld fra Rf-technologies i Oosterziele i Nederland, og sirkulære spjeld fra Plåtab i Borås.

– Disse brannspjeldene er ikke særlig forskjellig fra det som er på markedet fra før. Det er jo tross alt ikke mange måter å gjøre det på når produkter skal tilfredsstille samme krav. Det spesielle ved våre spjeld er at vi kan tilby dem til svært gunstige priser, fremhever Kent Østby.