Tomren har jobbet i Heidenreich systemet siden midten på 2000-tallet. Der har han hatt mange sentrale stillinger som butikkleder, distrikstansvarlig, regionsansvarlig, og nå de siste årene som fagansvarlig for VVS i hele landet.

- Jeg har hatt en fin reise i VVS-bransjen siden jeg kom inn på slutten av 90-tallet, rett og slett ved en tilfeldighet. Min yrkesvei startet med utdannelse innen økonomi og administrasjon, men etter å ha vært med en kamerat som var rørlegger ut på jobb, fikk jeg virkelig sansen for faget. Der endte til slutt med at jeg begynte som voksenlærling hos han på starten av 200-tallet, sier Tomren.

Etter fire ble han plukket opp av Heidenreich i Stjørdal. Der ble han butikkleder i to år før grossisten valgte å legge ned avdelingen og flytte de ansatte til Trondheim. Der ble Tomren uteselger i en periode før han ble hentet inn som daglig leder til en rørleggervirksomhet på Frosta. Etter hvert ble lysten til å komme tilbake til Heidenreich for stor.
- Jeg har vært heldig og privilegert som har fått utviklet meg mye gjennom ulike oppgaver og roller i Heidenreich, ikke minst på tekniske produkter. Jeg kjenner godt til rør- og pressystemer gjennom å ha hatt ansvaret for denne type produkter i hele landet, sier Tomren.

Det var også bakgrunnen for at Tomren fattet interesse for stillingen LK System lyste ut på høsten 2020.
- Jeg ble trigget av den stillingen som dukket opp oss LK Systems, med utgangspunkt i Trøndelag, passet det meg bra. LK er en spennende leverandør med et unikt produktsortiment av kvalitetsprodukter. Jeg ønsket meg til et teknisk miljø med høy kompetanse, og LK er i en utfordrer posisjon som jeg liker. Utgangspunktet for at vi skal lykkes i ett konkurranse utsatt marked, er stort med den gjengen av dyktige medarbeidere som finnes i dette selskapet. Og med den produktviklingstakten og ressursbruken som selskapet har i ryggen gjennom eierne i Sverige, gjør oss utrolig spennende som leverandør på det norske markedet, vil jeg. Jeg gleder meg veldig til å jobbe i LK Systems fremover, påpeker Tomren.

Daglig leder Lars-Petter Olsen i LK Systems forteller at de er svært glade for at Jan Arve Tomren har blitt en del av organisasjonen og det norske temaet.
- Med Jan Arve`s kompetanse og kunnskap på tekniske produkter får vi inn en ressurs som kjenner bransjen, hverdagen, og utfordringene til våre kunder. Vi kommer med mange spennende nylanseringer fremover i 2021, og dette er produkter Tomren har god forståelse og kunnskap om. Jan Arve`s inntreden ønskes velkommen av alle medarbeiderne i LK, sier Olsen avslutningsvis.