-Det vil ta tid å nå ut i markedet. Men faktisk solgte vi flere badekar på messa Bygg Reis Deg i Lillestrøm i september. Vi mente det var en god messe for å profilere vårt nye selskap og Mastella, men hadde ikke regnet med et så godt sag, sier Romero til VVSforum.no

DHUB er nå blitt skandinavisk distributør av Mastella badekar og innredninger. Mastella er en Italiensk produsent av spesiell design på sine produkter for baderom.

-Med over 40 års erfaring har denne produsenten plassert seg i toppen på listen over de mest spennende innredningsprodusenter til baderom, kommenterer Henning Romero.

VOV badekar er kanskje det mest kjente badekaret fra Mastella. Designet av den italienske designeren Oriando Favaretto.

Dette badekaret er laget i Cristalplant, og badekaret støpes under trykk for å få den velkjente egg-formen. Badekaret er såpass romslig at det fint er plass to voksne personer.


- Det er jo ofte en begrensing med plass i de fleste badekar, påpeker Romero.

Han forteller at den vanligste fargen for Vov er hvit, men at den også finnes i en sort utgave.

-Da har kompositten også en blanding av sort støv fra naturstein, sier han.

Badekaret er formet slik at det kan være frittstående eller innebygget.

-Når du føler med fingrene på overflaten av disse produktene, kjenner du at det har en fløyelsaktig flate, ikke glatt som er vanlig for baderomsmøbler. Men det er like lett å vedlikeholde og rengjøre disse produktene som andre, sier Henning Romero.

Han viser VVSforum.no at det ikke er porer i overflaten, og at denne kan rubbes dersom det blir flekker.

-Og skulle det skje at det slås av et skall, så sender Mastella et reparasjonskit med bruksanvisning. Det er veldig enkelt å utbedre en slik skade, og når slipingen er ferdig er overflaten like fin som ny.

- Hvilke forhåpninger har du til å selge dette i godt volum i Norge?

-Det vil ta tid å nå ut i markedet. Men salget på Bygg Reis Deg har gitt en god start og mye optimisme, sier Henning Romero i Sandefjord-bedriften DHUB Nordic AS.