Møtet vil bli avholdt i forbindelse med generalforsamlingen til BNL. Det begynner å bli tradisjon at BNL utnytter generalforsamlingsdagen til å rette søkelys på aktuelle temaer.

- I år skal vi se nærmere på BNLs fokusområder, som er seriøsitet og regjeringens handlingsplan mot kriminalitet er viktig, påpeker administrerende direktør, Ketil Lyng i BNL i en kommentar.

Det åpne møtet har en tett agenda og det vil bli avholdt mange interessante foredrag fra kompetente personer i det norske fagmiljøet.

Statssekretær Roger Schjerva fra Finansdepartementet åpner foredragsrunden etter at BNLs styreleder Han Halstensen har ønsket velkommen. Deretter skal skattedirektør Svein Kristensen i ilden før administrerende direktør i BNL Ketil Lyng skal prate om BNLs utfordringer overfor myndighetene. Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i First Securitas skal ta for seg både den nasjonale og internasjonale økonomiske utviklingen, mens sjeføkonom i Prognosesenteret, Kjell Senneset avsluttet seansen med et innlegg om bygge- og anleggsmarkedet.
Det er forventet at møtet vil vare i tre timer.

- Temaene er spennende og burde engasjere, mener Ketil Lyng.

Møtet er gratis og det er påmelding innen 1. juni.