Det velrenommerte Pellestova Hotell som ligger 1000 meter over havet oppe i fjellet i Øyer kommune i Gudbrandsdalen har satset på vannbårne varmelister for å spare energi. Det er installert 500 meter Best Board(65 KW).

I invitasjonen skriver vertskapet, Anita Jordbruen og Ingar Tangen Odland, at det er veldig hyggelig om du kan delta på denne enkle markeringen. Pellestova var i flere tiår et populært møtested for folk fra både fjern og nær. Vi vet at mange i bygda har minner og følelser knyttet til stedet. Dersom du vil bidra med noen ord i denne sammenhengen, oppfordrer vi deg til dette.

På hjemmesiden til hotellet står det at Pellestova ”i fjellet” i Øyer kommune er ombygget og utbygget til et topp moderne hotell med 40 rom og 50 store leiligheter med opp til 9 sengeplasser. Pellestova har blitt et fantastisk anlegg og et av de mest spennende konseptene i fjellheimen. Stedet har lange tradisjoner som senter for langrenns- og turaktiviteter og har i tillegg Hafjell med dets alpinanlegg bare noen minutter unna. Interessen er betydelig og vi har allerede en oppløftende bookingsituasjon. Vi åpnet 28 leiligheter for utleie den 6. februar mens hele anlegget blir åpnet i løpet av høsten 2009.

Og det skjer offisielt i morgen, 30. oktober.

Les mer på Pellestova.no
Les også 500 m vannbåren varmelist på høyfjellet