- Det er nye krav og ikke minst ønsker om å kunne ha underskap, med for eksempel kildesortering på skoler og i barnehager, som har framtvunget dette produktet, opplyser salgssjef sanitær hos INTRA AS i Malvik, Rune Østvold til www.vvs-forum.no.

God respons
Den nye vaskerennen lages på samme lest som de som finnes i markedet i dag. Målene er følgelig 1 200x 430 millimeter.Denne løsningen, med å felle ned vaskerennen, har fått god respons på alle de minimessene INTRA har deltatt på.  Det lover godt for det videre salget av dette produktet.

- Blant annet syns mange rørleggere at det er fint at mange ønsker å benytte den på eget vaskerom eller bad som en stor servant, påpeker Østvold.

Ikke hos grossistene
Ved å montere vaskerennen i et møbel, som for øvrig ikke leveres av INTRA, skjuler man samtidig vannlås og festebraketter samtidig som løsningen gir rom for bedre utnyttelse av plassen under vaskerennen. På skoler hender det at veggfestene blir for svake i forhold til bruken, til tross for at selve vaskerennen tåler belastningen. Det gjør imidlertid ikke veggen så lenge skoleelevene sitter på vaskerennen, derfor er det å felle ned vaskerennen ned i en plate med skap mot gulv en meget god løsning på akkurat denne utfordringen. Produktet blir mye mer stabilt og man er blir uavhengig av veggens styrke.

- Foreløpig ligger vaskerennen ikke på grossistlagrene, men vaskerennen produseres fortløpende etter behov på vår fabrikk i Malvik, sier Rune Østvold.

Den nye vaskrennen har plass til to-tre armaturer. Det er for eksempel også mulig med to berøringsfrie armaturer og en såpedispenser i midten.