Siden 2017 har Instalco vært etablert i Bergen gjennom FN Elektro & Ventilasjon. Nå utvides virksomheten til VVS-området gjennom kjøpet av Grevstad & Tvedt VVS AS. Selskapet tilbyr tjenester til proffmarkedet og privatpersoner innen nybygg, renovering og service. De utfører arbeider innen sanitær, varme, kjøling og sprinkler.

- Vi har lenge lett etter et bra komplement til FN Elektro & Ventilasjon og nå har vi funnet en bra match. Grevstad & Tvedt har meget høy kompetanse og en voksende servicevirksomhet som passer bra inn i Instalcomodellen. De samarbeider allerede i dag med FN Elektro & Ventilasjon, et samarbeid som vi nå kan utvikle ytterligere, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef Instalco Norge.

Hovedeiere i Grevstad & Tvedt er Anders Grevstad, 42 år og Kasper Tvedt, 38 år som kommer til å fortsette i sine roller.

- Vi er veldig motiverte til å bli en del av Instalco, både for å få et større nettverk, men også for å bygge opp et sterkt multidisiplinært miljø for Instalco i Bergen. Vi vil med vår kompetanse og vårt fokus være med å bygge opp Instalco i Norge, sier Anders Grevstad, daglig leder i Grevstad & Tvedt.

Oppkjøpet er betinget godkjent av Konkurransetilsynet. Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Grevstad & Tvedt AS med forventet overtakelse i august.