Det skriver selskapene i en felles pressemelding tirsdag

På Vestby skal Vestby Logistics Center bygge to lagerbygninger, en dokkingstasjon og kontorer på tilsammen 45 000 kvadratmeter. Elkontakt har fått i oppdrag å gjennomføre installasjon av el, datanettverk, passajesystem og brannalarmer, mens VITO vil utføre sprinklerinstallasjoner i prosjektet.

- Dette er et veldig godt eksempel på samarbeid innen Instalco, hvor vi kan være konkurransedyktige samtidig som vi finner den beste løsningen for kunden, sier Vidar Lien, administrerende direktør i VITO teknisk entreprenør AS i Drammen.

Oppdragsgiveren er NREP Logicenter og leietaker er Prime Cargo som skal bruke lokalene for lagring av matvarer. Elkontakt er spesialister på installasjoner i nybygg, hovedsakelig på logistikk sentre, lager, produksjonshaller, og har lang erfaring med den typen prosjekt. VITO har lang erfaring med komplette løsninger innen VVS, sprinkler og ventilasjon.

- Prosjektet i Vestby blir vårt første prosjekt i utlandet. Vi har hatt et godt samarbeid med NREP Logicenters rundt bygningen av logistikk sentre, og vi er stolte over å ha fått tillit til å gjøre et så stort prosjekt for dem selv i Norge, sier Rickard Ärlig, administrerende direktør i Elkontakt.

Prosjektet starter i slutten av april og skal overleveres i oktober.