Bobestyrer hadde kontakt med seks-sju interessenter, men ingen tok sjansen på å gi bud på før fristen gikk ut fredag ettermiddag. Nå er alle de snaut 70 ansatte i selskapet sagt opp.

- VI jobber videre med å slakte selskapet og realisere mest mulig av verdiene. Dette skjer i samarbeid med banken, opplyser Niels R. Kiær.

Det er mange som har krav i boet etter VVS Senteret Norge. Fokus Bank er største kreditor og det antydes at banken kan tape opp mot 100 millioner kroner på VVS-konkursen. Flere vikarbyråer i Østfold går også på en smell. VVS Senteret Norge har blant annet benyttet utenlandsk arbeidskraft og disse er rekruttert via vikarbyråer.

- Dette blir en stor konkurs og vi forventer å få inn krav i boet til langt ut i marsmåned. Blant annet vil krav fra oppdragsgivere som ikke har fått sluttført prosjektene komme på banen, men banken er den som vil gå på det største tapet, sier advokat Kiær.

Det vil også komme inn i et betydelig lønnskrav til bobestyrerne. Disse kravene har førsteprioritert.

Hovedeier i VVS Senteret Norge AS, Trond Røine har nå to konkurser bak seg på relativt kort tid. Røines to VVS-selskaper, på Lillestrøm og i Eggedal, er upåvirket av den siste konkursen i Drammen.