De kommende 10 årene skal området bygges ut med boliger, kontor- og kulturbygg. For Imtech Elektro har Aller Media-kontrakten en verdi på ca. 20 millioner kroner. Produksjonen starter i desember, med planlagt overlevering i januar 2015.

Totalentreprise
- Aller Media-bygget er en totalentreprise, hvor vi allerede har startet opp prosjekteringsarbeidet. I dette prosjektet har vi også tatt ansvar for ITB (Integrator for tekniske bygningsinstallasjoner), og har med dette gått ytterligere ett skritt i retning av å bli en komplett leverandør innenfor tekniske fag. Bygget prosjekteres i BIM-modell og skal miljøsertifiseres i Breeam-standard Very good, sier administrerende direktør Håkon Norvald Jacobsen  (bildet) i Imtech Elektro.

Sentralt plassert
HasleLinje er sentralt plassert mellom Økern, Løren og Frydenberg. Området omfatter blant annet Arcus’ tidligere administrasjons- og produksjonsanlegg – på folkemunne kalt "Château Hasle". Avstanden til sentrum er bare 3 km, og området ligger tett inntil T-bane og Ring 3. Dette gjør HasleLinje til et av de mest sentrale og lettest tilgjengelige utviklingsområdene i Oslo.

Spennende utvikling
- Vi valgte Hasle på grunn av totaløkonomi, beliggenhet, gode kommunikasjonsmuligheter og den spennende utviklingen området står overfor. Aller Media blir den første store leietakeren i området, sier Roger Hansen, administrerende direktør i Aller Media.

Det nye bygget blir på totalt 11.500 kvadratmeter fordelt over syv plan, inkludert underetasje. Allerhuset skal bygges med front ut mot den nye rundkjøringen på Økernveien, med hovedadkomsten inn til området med alle de nye næringsbyggene.

Kilde: Imtech