- Vi bygger noen av Norges flotteste og beste skoler i Oslo fordi vi ønsker å gi barna våre best mulig rammer for å lykkes i livet. Skolen er et viktig ledd i den utviklingen, innleder ass. direktør i Utdanningsetaten, Dag Hovdhaugen, som fortsetter:

- Vi opplever bedre og bedre kontroll i skoleprosjektene for hvert år, men vi ønsker fremdeles mindre feil og mangler enn det er i dag. Men vi er heldigvis på rett vei.

Høye ambisjoner og godt samarbeid
- Vi har som ambisjon å levere skolebygg med null feil, sier Rigmor Hansen men presiserer at hun vet hvor vanskelig det er å levere fra seg et helt nytt bygg med dagens høye tekniskestandard - helt uten feil og mangler, forteller administrerende direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg og fortsetter:

- Vi opplever færre og færre feil ved overlevering til Utdanningsetaten, men vi må gjøre det aller beste vi kan, og det skal vi også gjøre i årene som kommer, sier hun og fortsetter:

Vi som byggherre har et stort ansvar når det gjelder nettopp sikkerhet. Alt som henges opp i skolebyggene må det være stålkontroll på. Her finnes det ikke noe alternativ til null feil ved overlevering, avslutter hun.

I 2017 skal tre nye skoler åpnes: Brynseng, Vollebekk og Valle Hovin videregående skole i tillegg til flere rehabiliterte skoler som Haugen og Manglerud.