Anette Pedersen (31) er ny serviceleder hos Bjørn Gregersen AS. Horten-jenta varsler digital storsatsing.

– Jeg kjenner flere av guttene som jobber her. Potensialet er stort. Vi går en spennende tid i møte, sier Anette Pedersen til VVSforum.

Den sprudlende Horten-jenta er født og oppvokst bare et steinkast unna kontoret til rørbedriften Bjørn Gregersen AS, og startet i sin nye jobb som serviceleder 1. september.

Nye tanker
31-åringen har siden barndommen tråkket mye i familiens elektrikerfirma, så helt ukjent med håndverksbransjen er hun ikke.
– Alle i Hortens-området har hørt om Bjørn Gregersen. Selv om firmaet har drevet god butikk i flere år, må også vi utvikle og fornye oss. Det blir økt satsing på digitale medier. Vi skal fortsatt spille på det gode, gamle – men markedsføre oss på en annen måte enn vi har gjort tidligere. Det skal jobbes mer målrettet mot den yngre kundegruppen. Jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller Pedersen.

Hun har utdannelse innen markedsføring og prosjektledelse fra BI, og har de siste årene vært ansatt som prosjektkoordinator i Aker Solutions. Anette beskriver seg selv som en kreativ problemløser.
– Jeg har havnet i et firma med mange flotte og entusiastiske mennesker. Vi har en veldig stabil arbeidsstokk. Det skal vi fortsatt ta vare på, sier hun smilende.


Rørleggerfirmaet Bjørn Gregersen AS går fortsatt godt, men har gjort noen endringer i ledelsen. Espen Eriksen er ny daglig leder mens Anette Pedersen er kommet inn som serviceleder. 


Store endringer
Anette er ikke det eneste nye fjeset hos rørfirmaet: Espen Eriksen har kommet inn som ny daglig leder. 50-åringen er utdannet rørlegger, og har de siste årene jobbet innen olje og gass.

– Vi er veldig mange menn i firmaet, og ønsket oss en dame. Anette har de kvalitetene vi var på jakt etter. Det er også kommet inn andre nye fjes i ledelsen, sier Eriksen.

Gregersen-firmaet er deleid av Olaf B Terjesen AS. Bjørn Gregersen har 40 ansatte hvorav 26 rørleggere. I fjor hadde de en omsetning på rundt 50 mill. kr. I januar neste år fyller de 50 år.

– Jeg kan forsikre alle om at vi skal feire, men så mye mer om det vil jeg ikke si på nåværende tidspunkt, smiler sjefen hemmelighetsfullt.

Rørfirmaet er den eneste i Horten med VVS-utsalg, og skal fortsatt satse på butikk. De har flere store prosjekter gående.

– Vi kartlegger bedriften, og har laget en forretningsplan. I løpet av kort tid vil ha klart et budsjett for 2017. Vi må og skal tjene penger – men må også ivareta kundene. Det er de vi lever av, sier Eriksen.