- Honeywell avdeling ECC er produsent og leverandør av produkter og med sine 8 fabrikker i Europa kan vi tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter for blant annet vvs, automasjon, elektro og kjøling.
Med satsningen skal Honeywell bli mer synlig og mer tilgjengelig for våre kunder. Vi har også ansatt Roar Syvertsen som skal bistå våre kunder med bl.a. tekniske spørsmål, da vi vet nødvendigehten av å bistå våre kunder ved behov sier Key Account Manager for Honeywell avd. ECC Tom Erik Bakkene.

Evohome
- Vi skal i løpet av kort tid lansere nyheten evohome. Dette er et nytt system for trådløs rom- og sonekontroll. Systemet har blant annet en unik trådløs radiatorstyring med disply og regulering som kan integreres i systemet eller brukes ”stand-alone” sier Trade Business Manager Morten Helgerud. Evotouch er sentralen i systemet og leveres for bordplassering eller veggmontasje og tilbyr brukervennlig norsk meny og mange muligheter for energi effektiv komfort. Evotouch sentralen har et opplyst berøringspanel og utskiftbar frontpanel i tillegg til et prisbelønnet design. evohome selges gjennom ledende grossister.

Globalt ledende selskap
Honeywell International er et globalt og ledene selskap som betjener kunder over hele verden med produkter, teknologi og tjenester innen automasjon- og styringssystemer, luft- og romfart, bilindustri samt spesial materialer.