Høiax har utvidet reklamasjonsrett på varmtvannsberederne Høiax Titanium Eco.
Høiax har utvidet reklamasjonsrett på varmtvannsberederne Høiax Titanium Eco.

Høiax påpeker at den utvidede reklamasjonstiden gis kun dersom krav om alder og dokumentasjon er dekket.  Kvittering på mail ved godkjenning fra Høiax kan eventuelt arkiveres på forbrukerens boligmappe.

- Titanium Eco-serien er oppgradert for å ilfredsstille Eco-design direktivet. Dette innebærer forbedret skumisolasjon og innføring av utvendig stillbar termostat med Eco posisjon på enkelte modeller. Berederen er konstruert for oppvarming av forbruksvann med elektrisk energi, og gjøres smart med konseptet RetroFit. Det vil si at berederen får full Høiax CONNECTED-funksjonalitet. Den vil da bruke strømmen smartere og hjelpe sluttkunden med å redusere strømregningen, påpeker Hans Reinholt Wernersen, kommersiell direktør i Høiax.

Med Høiax RetroFit får du med andre ord samme funksjon på din gamle varmtvannsbereder, uten å måtte bytte den ut med en ny. Man velger selv om man vil styre den via en egen app på mobilen eller via et brukervennlig display.

På samme måte som Høiax CONNECTED kan Høiax RetroFit kobles opp mot smarthusløsningene FutureHome, Homey, Google Home, Google-assistenten Alexa og IFTTT, slik at du også kan kontrollere og optimalisere det totale strømforbruket i boligen din.

I en tid med høye strømpriser, har mange benyttet anledningen til å gjøre sin gamle bereder smart gjennom denne løsningen. Ønsker du å ta del i den 5-års utvidede reklamasjonsrett fra installasjonsdato på utskiftbare deler, har Høiax etablert et skjema på sine nettsider du kan fylle ut. Der skal blant annet berederens alder og kjøp av RetroFit dokumenteres. Søknaden vil deretter bli behandlet på Høiax sitt kundesenter.