- Produktgruppen avløpsrør har vært etterlengtet i Høiax varesortiment og vi er fornøyde med å lande denne avtalen som vil styrke vår posisjon i det norske markedet, sier adm.direktør Thmoas Buskoven i Høiax i en pressemelding.

Avtalen gjelder produktserien Raupiano plus som vil selges ved Høiax proffbutikker i Fredrikstad, Oslo og Trondheim.

- Vi har en stab med lang erfaring når det gjelder VVS-systemer - og nå også kompetanse på avløpsrør. Vi har fokus på support til utførende instans for å skape trygghet både hos proffkunden og forbrukeren, fortsetter Buskoven.

Produktserien Raupiano plus fra REHAU

- Raupiano plus er støysvake avløpsrør i PP , og er produsert med 3-lags PP som gir en overlegen støydemping, på linje med og bedre enn MA-rør. Raupiano plus har lav vekt, er enkelt å montere, kappes med sag og monteres med integrerte muffer, sier Ole Christian Ruge fra Rehau Norge.
- Den gode lyddempingen skyldes dels bruk av tunge mineralfiber i rørveggene og dels REHAU sine avanserte lyddempingsklammer. Dette er et produkt som gir en vesentlig lettere arbeidsdag for rørleggeren sammenslignet med MA-rør, og med sammenlignbare og bedre støydempingsdata.

Raupiano plus finnes i dimensjonene 32-200mm, og de er kompatible med andre klassiske PP-rør. I bøyningene er det lagt inn ekstra med mineralfiber, siden det normalt er her mest støy oppstår. Rørene leveres i lengder opptil 3m.

• Raupiano plus er et grønt produkt som er 100% resirkulerbart.
• Raupiano plus er sertifisert av SINTEF.