Høiax har tatt markedet med storm med sin nye smarte bereder «CONNECTED». Men samtidig har stadig flere etterspurt muligheter for å gjøre også gamle beredere smarte. Det har selskapet nå løst, gjennom sine Høiax CONNECTED RetroFit kit. 

- Du kan nå få full CONNECTED-funksjonalitet på din gamle, skumisolerte Høiax varmtvannsbereder ved å oppgradere med RetroFit-løsning, foreller distriktsansvarig Freddy Kristiansen. 

Høiax CONNECTED RetroFit kit er kompatibel med Høiax standardberedere og Eco-modeller produsert fra 2013.

- Har du en standard bereder, kan du altså enkelt bygge den om til en smartbereder. I eskene beregnet på 200-og 250-litersberedere, følger det med et element. For 300-literne, trenger man ikke å bytte element, da de har to ulike soner som gir en enkel versjon av en smart bereder. Dette er langt mer bærekraftig å bygge om enn å måtte bytte ut en bereder som bare er tre eller fem eller ti år gammel fordi du ønsker en smart versjon. 

- Og nettopp bærekraft er helt sentralt i Høiax sin filosofi, understreker han. 

I tillegg kan man oppgradere med RetroFit universal i eksisterende Høiax Titanium ECO-beredere som har utvendig justerbart temperatur-ratt, slik at de får Connected -funksjonalitet. 
- Universal modellen kan benyttes på beredere som har ett-trinns element, eller tre trinns element. Beredere uten utvendig justerbart temperatur-ratt på el-lokket skal ikke benytte denne løsningen. Der skal man bruke Høiax CONNECTED RetroFit, sier Kristiansen.

- Denne vil selge seg selv! 
En av dem som lot seg begeistre av lanseringen av CONNECTED RetroFit-løsningene, er rørlegger Marius Nilsen, fra rørleggerfirmaet Arne Nilsen AS. 

- Ja, denne løsningen vil nærmest selge seg selv, bare kundene blir oppmerksom på den. I en tid hvor mange sliter med høye strømregninger, vil en slik investering være spart inn på kort tid ved at man kan styre strømforbruket til tider på døgnet hvor strømmen er billigst. 

Saken fortsetter under bildet:
Høiax med Marius og Freddy-1.jpg
Bildetekst: Distriktsansvarlig Freddy Kristiansen viser stolt fram Høiax CONNECTED RetroFit kit til Marius Nilsen i rørleggerfirmaet Arne Nilsen AS. Begge har stor tro på at dette vil bli en storselger. 

Nilsen gleder seg samtidig over at også rørbransjen har smarte produkter som gir energieffektivisering å tilby kundene. Det handler som sagt nå om å spre budskapet, fortelle om det til kunder og vise fram produktene på messer. 

- Når RetroFit fra Høiax blir kjent i markedet, blir det trolig verdens enkleste produkt å selge!