Med en kontraktsverdi på 25 millioner var dette den største i selskapets 55-årige historie.

Men det skulle bli bedre. 6. mars signerte Finn Midbøe AS kontrakt for levering av rørleggerarbeid og materiell til kommunene; Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Kontrakten har en varighet på 4 år og en total verdi på ca. 50 millioner kroner.

– Den er samtidig en anerkjennelse av den høye kompetansen selskapet er i besittelse av, fremhever daglig leder Runar Ullenes ovefor VVS-forum. – De to omtalte kontraktene er på 75 mill, i tillegg har vi andre større og mindre prosjekter, samt store rammeavtaler.

Runar Ullenes opplyser at dette er oppnådd i et marked som er nokså avventende. Leilighetsbygg har i stor grad stoppet opp, og markedet for næringsbygg er rolig.
– Det virker imidlertid som om markedet tar seg litt opp igjen, og det samme gjelder for boliger. Det virker som om konkurrentene opplever det samme.

Finn Midbøe AS er et av Stavangerdistriktets største og ledende rørleggerfirmaer. Selskapet har 51 ansatte, hvorav 43 rørleggere og lærlinger.

– Vi tar alle typer oppdrag, små og store jobber for både bedrifter, industri, det offentlige og for private, forteller daglig leder Runar Ullenes. – Selskapet legger stor vekt på faglig kompetanseutvikling og har mange sertifiserte, dyktige rørleggere med lang erfaring innen alle felt av faget. Vi har også fagbetjent sentralbord og vi tar telefonen innen 30 sekunder. En av våre verdier er å være litt annerledes, og vi har hatt med den internasjonalt anerkjente kunstneren Pia Myrvold til å designe og utsmykke våre nye lokaler. Bl.a. er rørinstallasjonen utenfor designet av henne og laget av våre rørleggere.