Enovas nettverkssamling blir nå omdøpt til Enovas Byggkonferanse. Og neste samling skjer på Radisson SAS Royal Garden Hotel i Trondheim 11. og 12. februar.

Programmet har fokus på muligheter og barrierer i en næring som forandres hurtig. Enovas status og virksomhet i 2009 vil bli gjennomgått og deltakerne får anledning til å møte Enovas saksbehandlere til uformelle samtaler.

Enova presenterer eksempler på nye prosjekter og bygg under rehabilitering, der energiløsningene er et konkurransefortrinn.

Det gjennomføres to parallelle sesjoner der anvendelse av ny teknologi og passivhus blir tema. Andre viktige tema er finanskrisen og endringstendenser for BA-næringen, lavenergiprogrammet, kompetansekartlegging, energimerkeordningen og utfasing av glødepærer i Norge.

Som vanlig legger Enova stor vekt på at arrangementet har stor faglig tyngde, men dette er også en møteplass for alle som er opptatt av energibruk.

Målgruppen for konferansen er ledelse, prosjektledere, organisatorer og tilbydere som planlegger, bygger og forvalter offentlige og private næringseiendommer.

I 2008 opplevde Enova stor pågang og måtte av hensyn til kapasiteten avvise noen interesserte.
Se program og meld deg på her.

Program og påmelding
 

Synspunkt på artikkelen? Skriv til journalist Per Henriksen