- Avtalen er tatt meget godt i mot i alle ledd i organisasjonen. Det at Comfort er inne i varmen igjen er vi alle glade for, sier administrerende direktør i Heidenreich, Bård Samstad i en kommentar.

I tråd med filosofien
Regionsjef i Heidenreich, Kai Johnsen uttrykker også stor glede over den nye samarbeidsavtalen og sier følgende:
- Det har skjedd mye spennende i Comfort det siste halvåret som er i tråd med våre egne filosofier. Comfort satser nå enda sterkere på «rørleggeriet», på kvalitet og merkevarer. I tillegg vil kompetansehevingen bli ivaretatt på mange plan.

Heidenreich har allerede informert og drillet sine distriktssjefer om den nye samarbeidsavtalen og i løpet av høsten vil alle Comfortørene få Heidenreich-besøk.

Stor fordel
Markeds- og innkjøpssjef i Comfort, Kari Setsaas kommer fra en sentral stilling i Heidenreich og har ganske sikkert spilt en avgjørende rolle for at aktørene har funnet hverandre igjen. Kari Setsaas påpeker at Heidenreich har evnen til å snu seg raskt og at den lille organisasjonen har korte beslutningsveier.

- Alt dette er en stor fordel for oss i Comfort som er grunnleggende utålmodige og som ønsker utvikling og rask fremdrift. Heidenreich sin ekspansive satsing på antall servicesentre med fulle hyller gir våre medlemsbedrifter god tilgjengelighet. Totalt sett gir den nye avtalen oss viktige konkurransefortrinn siden vi har fokus både på butikk og rørleggeri, sier Setsaas.

Administrerende direktør i Comfort, Inger Nerdrum påpeker også viktigheten av at Comfort har avtaler med flere grossister. Grossistene har nemlig ulike styrker, blant annet i leverandørleddet.

-Det at Heidenreich har en solid eier i tyske GC gir den nye avtalen ytterligere tyngde, mener Inger Nerdrum i Comfort.