- Vi har åpnet servicesentre på Ryen i Oslo, Hamar, Skedsmo (sentrallager), Godvik i Bergen og Haugesund og nå kommer altså Kristiansand i tillegg, opplyser markedssjef i Heidenreich, Inger Kristin Nerdrum til www.vvsforum. no.

Vil komme enda flere
I tillegg er det klart at det blir nyetableringer i Moss, Tønsberg, Ålesund, Finnsnes, Narvik, Karihaugen i Oslo og Stavanger/Sandnes.

- Skjer alt dette i år?
- Disse stedene vil få en Heidenreich-avdeling fortløpende. Det vil i praksis si i løpet av dette året og i begynnelsen av neste.

- Kommer det enda flere?
- Ja, det vil komme flere. Vi har det imidlertid kun på blokka og følgelig er det ikke offisielt ennå, sier Nerdrum.

Her er kriteriene
Når det gjelder åpningen i Kristiansand 7. september vil det foregå med en rekke markedsaktiviteter samt at det blir feiring på kvelden for kundene til Heidenreich. De nye lokalene har sentrakl beliggenhet i Sørlandsparken.

- Hvilke kriterier har dere for nyetableringer?
- Vi jobber for å være tilgjengelige i markedet for våre kunder. Det er en strategisk beslutning for Heidenreich har tatt sentralt. Befolkningstetthet er i utgangspunktet en faktor som vurderes, men også framtidsutsikter i nedslagsfeltet. Vi bruker også den lokale markedskunnskapen og derfor havnet vi flor eksempel i Tønsberg og ikke Larvik, etter gode råd fra kolleger i Sandefjord. Selv om plassering og vareutvalg står sentralt, naturlig nok, er det likevel de ansatte som bygger de langsiktige relasjonene rundt om på våre avdelinger og våre medarbeidere blir følgelig vår viktigste ressurs fremover, fastslår markedssjef i Heidenreich, Inger Kristin Nerdrum.