Vi er en av Norges mest erfarne grossister og er i dag en del av Europas største rørgrossist. Vi er på utkikk etter en dyktig Produktsjef for VVS som vil være med på å forme fremtiden til vår produktportefølje innen teknisk VVS og synlig VVS.

Som Produktsjef for VVS vil du spille en nøkkelrolle i teamet, med ansvar for å utvikle og administrere vår produktportefølje. Ditt ansvar strekker seg fra å identifisere markedstrender og analysere kundens behov og preferanser til å sikre at vår produktportefølje alltid er i tråd med markedets krav. Sentralt i din rolle er å utvikle et sortiment som møter nåværende og fremtidige behov, i samarbeid med leverandører og salgsteam. For å lykkes med dette er det viktig å styrke partnerskapet med leverandører og samarbeidspartnere, fokusere på intern kommunikasjon og legge til rette for opplæring gjennom våre samarbeidspartnere av våre produkter og løsninger. Du vil jobbe tett med Kategorisjef for VVS, samt andre deler av produktteamet og et dedikert salgsteam. Målet er å sikre at produktene våre møter kundenes behov, opprettholder sin konkurransekraft i markedet og bidrar til selskapets vekst og suksess.

Stillingen rapporterer til Kategorisjef VVS.

Andre sentrale arbeidsoppgaver:

 • Sørge for markedsriktig sortiment og gjennomføring av sortimentsstrategi i tett samarbeide med våre leverandører og salg.
 • Proaktivt legge til rette for produktopplæring av vårt salg i samarbeide med våre samarbeidspartnere.
 • Kartlegge og være proaktiv ift. nye samarbeidspartnere.
 • Definere markedets nåværende og fremtidige behov for produktsammensetning og optimalisere sortiment.
 • Noe reisevirksomhet må regnes med både internt, og ifm. sourcing og samarbeid med våre kolleger i Europa.
 • Omsette kundeønsker og markedsbehov relatert til produktkrav og konkurranseevne, herunder strategiske og kommersielle forhold.


Du er en faglig trygg og engasjert person som tar ansvar, som ønsker å videreutvikle vår produktportefølje og bidra til å drive selskapet fremover. Med din solide faglige bakgrunn kan du effektivt håndtere ansvaret på en selvstendig måte. Du trives med å jobbe i et miljø med høyt tempo og kontinuerlig skiftende landskap. Videre drives du av resultater, har inngående markedsforståelse og tar initiativ til forretningsmuligheter. Sterke kommunikasjonsferdigheter er nødvendig for å håndtere eksterne og interne relasjoner. Du er nyskapende, detaljorientert og dyktig til å identifisere og forfølge nye leverandører.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Teknisk kompetanse og forståelse av VVS-produkter, systemer og prosesser.
 • Erfaring fra produkt, innkjøp, salg eller markedsføring.
  • Bransjeerfaring fra VVS sortimentet eller lignende er en fordel.
 • Kompetanse innen analyse og god markedsforståelse.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og behersker engelsk – både skriftlig og muntlig.
 • Gode ferdigheter i MS Office, fortrinnsvis Excel og presentasjonsverktøy.
 • Erfaring med å koordinere og gjennomføre opplæring internt og eksternt.
 • Å jobbe med leverandører, administrere avtaler og ha gode forhandlingsferdigheter er en fordel.


Har du spørsmål til stillingen så ta kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Sindre Kavli på mobil 402 27 781 eller Ingrid Tingstad på mobil 918 60 954.

Adresse: Industriveien 6, 2020 Skedsmokorset
 

Søknadsfrist: 21.04.2024

 

SØK HER

 

Om arbeidsgiveren

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VA og VVS. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 32 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca. 2,0 mrd. kroner. Selskapet er 100% eid av Europas største rørgrossist Cordes & Graefe KG. Med over 120 års erfaring i Norge, er Heidenreich AS etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich AS har satt seg som mål å være ledende innen bærekraft i bransjen, og har svært ambisiøse og konkrete tiltak på dette fram mot 2030.