- Vi har hatt god utvikling, en vokseperiode i noen år. Omsetningen i dag er på rundt 30 millioner, forteller han. Området bedriften dekker er Skedsmo, Lørenskog og litt i Oslo.

Per-Erik Enersen er også formann i Norske Rørleggerbedriftes Landsforening, og har god oversikt over markedet, markedstrender og rørleggerfaget med tilliggende fag.

I egen bedrift er det lagt hovedvekt på sanitær- og varmeanlegg i boliger. Mange av referansene er eksklusive boliger med høy standard og inneholder komplett gulvarmesystemer med varmepumpe og borrehull.

- Vi liker også utvendig arbeid som omlegging eller nye innlegg og septikktanker. Vi har eget graveselskap for slike jobber, sier han.

Og han viser til at bedriften har installert gassanlegg i flere av de prosjekter de har vært involvert i. Lørenskog Rørleggerbedrift er gassertifisert av NEMKO og installerer komplette gassanlegg.

- Slike gassanlegg består av en nedgravd gasstank, fordelingsskap med regulatorer, gasskjele og nødvendige rør samt bokser. Gassanleggene brukes til oppvarming, komfyr, peis, grill, terrassevarmer, tørketrommel osv.

Lørenskog Rørleggerbedrift har opparbeidet seg mange faste kunder med rammeavtaler, blant annet Akershus Universitetsykehus , Boligkontoret a-hus, Boligbedriften Oslo kommune, Bjørndalen Borettslag, Forsvarets Forskningsinstitutt, Norsk Medisinaldepot mfl.

Han innrømmer allikevel at så mye usikkerhet det ligger i det finansielle markedet, både internasjonalt og nasjonalt, så er det selvsagt prosjekter som kan bli stoppet og som gir konsekvenser for bedriften.

- Men vi har reserver å gå på, fastslår han og tilbakeviser faren for nedbemanning.

Også for det offentlige er de med i VA-prosjekter.

- Krisepakkene fra staten har hjulpet godt på med aktiviteter, fastslår Per-Erik Enersen.
I dag er det 15 ansatte og bedriften legger stor vekt på å holde seg oppdatert innen rørleggerfaget.
- Vi er også en godkjent opplæringsbedrift, avslutter Enersen.