Rett bak fulgte Rørleggermester Geir Sirnes AS fra Haugesund på andreplass , mens rørleggerfirmaet Øystein Antonsen AS også fra Bergen, tok tredjeplassen.

- Dette var helt sinnsykt moro skrek guttene i kor etter at seieren var et faktum.
- Vi synes det gikk litt tråkt til å begynne med, og var litt små nervøse en liten stund. Men så begynte vi å snakke sammen, og fikk roet oss ned. Derfra gikk det bare bedre og bedre for hver øvelse. Vi slet litt med Duofix elementene, men det løste seg bra det også, påpekte de to overglade rørleggerne.
- Dette var en kjempemoro konkurranse og bare stemningen her var enorm. Vi hadde jo full oppbakking av egne fans, og at dette blir kronet med seier og en tur til Dubai, er bare helt enormt.

Marius Folkedal har jobbet som rørlegger i 13 år, men har kun jobbet et år i Bereko AS. Der jobber han mest med VA, mens Ronny Hetlebakke har vært rørlegger i seks år, og har vært ansatt i Bereko i drøye fire år. Hetlebakke jobber mest i enebolig segmentet og med sanitærinstallasjoner. Begge to kjenner godt til Geberit produktene fra før.

Årets Geberit Challenge var i år flyttet til Eventhallen på Bryn i Oslo. At konkurransen er en populær seanse viste antall påmeldte lag i år som var hele 23. Det konkurreres i flere øvelser med blant montering av en Mepla-mann, dekkskifte på en Landrover, installasjonsarbeid, og quiz. Så oppgavene er varierte, og alle skal gjennomføres på tid. 

Bereko tok i bare seieren i selve konkurransen, de fikk også prisen for beste supportergjeng. Mesteparten av de ansatte i Bereko hadde tatt turen Oslo i anledning konkurransen, og VVS-dagene.