- Porselenet har blitt godt tatt imot og fås i blank hvitt, matt hvitt og svart. Blandebatteriserien er en naturlig forøkelse av familien som kombinert skaper et unikt og moderne uttrykk i både små og store baderom, sier Rebecca Duvemyr, PR & Communication Manager hos Villeroy & Boch Gustavsberg i en pressemelding.

Det nye utvalget av blandebatterier i Estetic-serien er blyfritt og har miljøvennlige egenskaper. For eksempel gjør den smarte eco-funksjonen det mulig å velge et maksimumsnivå for vannstrøm og slik spare energi. Hele serien har et organisk formspråk.

- På Gustavsberg har vi alltid arbeidet for å finne nye løsninger for en mer bærekraftig produksjon og anvendelse av produktene våre. Vi vet at miljø og design kan gå hånd i hånd, og med Estetic-serien har vi bevist det nok en gang.

Fleksibel høyde
Servantbatteriet blir å få som en tradisjonell modell og en høyere som passer godt på kjøkkenet og til servanter som er montert på en benkeplate. Dusjbatteriet har en Safe Touch-funksjon som minimerer varmen foran på blandebatteriet og risikoen for å brenne seg. Badekartuten passer til alle termostatblandebatterier fra Gustavsberg.

De nye blandebatteriene i Estetic-serien vil være tilgjengelige hos forhandlere i løpet av våren.