Toppserien Veris til den nye Eurosmart Cosmopolitan, har vi et allsidig utvalg av designerprodukter som passer for enhver pengepung, skriver selskapet i en pressemelding.

Cosmopolitan-designet handler ikke bare om form. Det handler også om å tilby et større utvalg av kraner til alle størrelser og former innenfor servant, badekar eller dusjkabinetter, heter det videre.

Til store, flate servanter er det et stort utvalg av veggmonterte kraner til det foretrukne valg til et minimalistisk baderom. Grohes Allure- og Veris-serier inneholder flere nye varianter, mens Eurosmart Cosmopolitan tilbyr en veggmontert modell med enkeltgrep og en retningsbestemt trykkventil. Uansett hvor stort eller lite budsjettet er, har GROHE en Cosmopolitan-armatur som passer.

Flere av de nye Eurosmart Cosmopolitan armaturene er utstyrt med GROHE EcoJoy™, som minker vanngjennomstrømningen fra de normale 9 liter til 5.8 l/min.

EcoJoy™ produkter gjenkjennes ved at de har en E sist i sitt GROHE-nummer. Både på selskapets hjemmeside, i brosjyrer og på emballasjen, fremgår det hvordan man best kan velge de mest vann- og energieffektive produktener.